Významnosť ako dôvod oslobodenia od povinností zostaviť konsolidovanú účtovnú závierku v SR - Parajka, Branislav, 1981-
Platné právne úpravy účtovníctva v podmienkach Slovenskej republiky pri zostavovaní individuálnej a konsolidovanej účtovnej závierky za skupinu podnikov. Zákon NR SR č. 486/2010 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č. 431/2002. Smernica Európskeho parlamentu a Rady 2009/49/ES, ktorou sa menia a dopĺňajú smernice Rady 78/660/EHS a 83/349/EHS.