"Virtual & International" ako východiská komunikácie vo vysokoškolskom prostredí - Žák, Štefan, 1971-
Virtualizácia a internacionalizácia ako kľúčové súčasti komunikačnej kampane progresívnych vysokoškolských inštitúcií. Východiská internacionalizácie. Internacionalizácia Ekonomickej univerzity v Bratislave. "Virtual & International" v komunikácii Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave.