Informácie z účtovníctva - Pakšiová, Renáta, 1974-
Účtovníctvo ako jedna z dôležitých oblastí zabezpečenia transparentnosti informácií poskytovaných finančnýcm výkazníctvom a účtovnou závierkou. Úspešnosť finančného riadenia podnikovej finančnej politiky. Stav a vývoj ekonomickej situácie podniku a informácie z účtovníctva.