Pomerové ukazovatele na báze peňažných tokov - Sklenka, Miloš
Prehľad peňažných tokov a ukazovatele (absolútne, pomerové), ktoré charakterizujú finančnú situáciu účtovnej jendnotky. Finančná analýza prehľadu peňažných tokov a kvalita finančno-hospodárskeho riadenia účtovnej jednotky.