Eliminácia daňových podvodov v oblasti DPH - Solík, Ján
Daň z pridanej hodnoty predstavuje jeden z rozhodujúcich príjmov štátneho rozpočtu SR. Podvody v oblasti DPH a efektivita vymáhania daňových nedoplatkov. Identifikácia rizikových oblastí a návrh opatrení legislatívneho i nelegislatívneho charakteru členských štátov EÚ.