Projektový manažment podľa Prince 2 - Demjanová, Lucia, 1981-
Metodika projektového riadenia Prince2 (Projects in a Controlled Environment). Vymedzenie pojmu projekt, projektové riadenie. Stručný vznik metodiky Prince2. 7 princípov a 7 procesov Prince2.