Metóda rozvoja funkcie kvality QFD - Patušová, Katarína
Metóda rozvoja funkcie kvality QFD. Použitie tejto metódy v jednotlivých krokoch projektovania, postup metódy QFD v jednoduchosti, prístupy ktoré pomahajú pri metóde QFD.