Porovnanie sústavy verejných rozpočtov v Portugalsku a na Slovensku - Neupauerová, Zuzana
Autorka približuje sústavu verejných rozpočtov Slovenska a Portugalska, pričom sa zameriava na štátne rozpočty krajín a ich súčasný stav, objasňuje problém daňových únikov v oboch krajinách a tiež navrhuje iné, účinnejšie riešenia týkajúce sa daného problému.