Analýza vplyvu vybraných faktorov na ceny bytov v novostavbách v SR - Hazuchová, Jana
Analýza vplyvu vybraných faktorov na ceny trojizbových bytov v novostavbách v Slovenskej republike. Za faktory autorka zvolila rozlohu v metroch štvorcových a typ mesta (Bratislava, Trenčín). Postupy a princípy regresnej a korelačnej analýzy sa stali nenahraditeľnou súčasťou modernej štatistiky. K popredným štatistickým programovým balíkom patrí SAS, ktorého aplikáciu SAS Enterprise Guide 4.1 autorka využila pri riešení danej problematiky.