Rozpočtové súvislosti PPP projektov - Peter, Radoslav
Špecifické problémy, ktoré projekty verejného a súkromného partnerstva predstavujú pre verejné rozpočty. Ich realizácia je veľmi často motivovaná snahou o obchádzanie rozpočtových obmedzení namiesto snahy o efektívnejší spôsob realizácie investičných projektov. K tomuto ich predurčuje nielen rozloženie nákladov do dlhšieho časového horizontu, ale tiež účtovanie mimo bilanciu verejného sektora.