Kvalitatívne charakteristiky a všeobecné požiadavky na zostavenie účtovnej závierky podľa IFRS - Šlosárová, Anna
Analýza kvalitatívnej charakteristiky účtovnej závierky a všeobecné požiadavky na zostavenie účtovnej závierky a rozdiely medzi nimi. Ciele účtovnej závierky (ÚZ) podľa IFRS, ktoré majú byť užitočné pre okruh používateľov pri prijímaní eknomických rozhodnutí.