Vykazovanie zamestnaneckých akcií podľa IFRS - Števková, Lucia
Účtovníctvo zamestnaneckých akcií podľa IFRS. Oceňovanie a vykazovanie zamestnaneckých akcií v účtovnej závierke. Výsledok hospodárenia účtovnej jednotky a informácia o výkonnosti jednotky.