Identifikácia dlhodobého majetku v kontexte nadnárodnej úpravy účtovníctva - Turská, Eva
Komplexné súbory obsahujúce všeobecne uznávané koncepcie a zásady platné pre oblasť účtovníctva. IFRS (International Financial Reporting Standards), využívané predovšetkým v európskych krajinách a všeobecne uznávené účtovné princípy US GAAP (Generally Accepted Accounting Principles) platné v americkej oblasti. Snaha o dosiahnutie harmonizácie a konvergencia uvedených systémov.