Inovatívne prístupy k fiškálnej konsolidácii - Trebichalská, Lenka
Autorka porovnáva modely fiškálnej konsolidácie jednotlivých krajín, respektíve skupín krajín a na ich základe vytvára optimálny model konsolidácie verejných financií, ktorý by mohol byť vodítkom k úspešnému zvládnutiu post krízového obdobia. Teoretické aspekty fiškálnej konsolidácie. Európa 2020.