Uplatnenie interného audítora v bezpečnostnom systéme účtovnej jednotky - Vépyová, Mária
Ochrana a bezpečnosť majetku a pracovných síl účtovnej jednotky. Posúdenie vonkajšieho a vnútorného bezpečnostného systému interným audítorom. Úloha interného audítora v oblasti bezpečnostného systému.