Trendy v uplatňovaní spotrebnej dane z vína - Válek, Juraj, 1981-
Základná legislatíva v oblasti vinohradníctva v EÚ. Zdanenie tichého vína. Vývoj príjmov zo spotrebnej dane z vína do štátneho rozpočtu. Spotreba hroznového vína, piva a liehovín na Slovensku.