Eliminácia dôsledkov neetického správania sa podnikateľov v účtovníctve - Varinská, Katarína
Postavenie etiky v účtovnom systéme podnikateľov a jej stále zvyšujúca sa potreba pri každodennej podnikateľskej činnosti. Možné dôsledky neetického správania sa účtovných jednotiek a možnosti ich eliminácie.