Možnosti využitia manažérskeho účtovníctva v oblasti IAS 2 - zásoby - Zeleníková, Katarína
Problematika zásob a možnosti využitia manažérskeho účtovníctva v tejto oblasti. Vymedzenie zásob, náhradné diely, servisné riadenie a ich vykazovanie vo výsledku hospodárenia. Spôsoby oceňovania zásob, aplikácie a metódy pri zostavovaní účtovnej závierky.