Zabezpečenie vzdelávania na Katedre marketingu a obchodu v súčasnosti s určením poslania, vízie, hlavných cieľov, stratégií a plánov pre PHF na 2011-2015 - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Vyučované predmety na Katedre marketingu a obchodu Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach. Pedagogická činnosť Katedry marketingu a obchodu - súčasný stav. Možnosti ďalšieho smerovania a skvalitňovania Katedry marketingu a obchodu v oblasti vzdelávania.