Ako viesť hodnotiaci pohovor
Pokiaľ sa zvolí správny prístup, hodnotenie môže byť vynikajúcou príležitosťou na povzbudenie dobrých pracovníkov a na presmerovanie tých slabších. Rady ako viesť hodnotiaci pohovor.