Využitie mezanínového financovania v podnikovej praxi - Závarská, Zuzana
Podstata a význam mezanínového financovania. Klasický dlh verzus mezanínový kapitál verzus vlastný kapitál. Kategorizácia nástrojov mezanínového financovania. Charakteristické črty, výhody a nevýhody mezanínového financovania. Využitie mezanínového kapitálu v podnikovej praxi.