Doby nemocenského poistenia získané podľa právnych predpisov Veľkej Británie - Dokupilová, Katarína
Nárok na niektoré nemocenské dávky dosiahnutím určitej doby nemocenského poistenia v sledovanom období. Zohľadnenie a potvrdenie doby nemocenského poistenia podľa právnych predpisov iného členského štátu EÚ príslušnými inštitúciami.