Posúdenie nároku na dávku v nezamestnanosti z procesného hľadiska - Kamenistá, Zuzana
Postup pri požiadaní o dávku v nezamestnanosti v zmysle zákona pre priznanie nároku o dávku v nezamestnanosti. Dokumenty potrebné na posúdenie nároku na dávku v nezamestnanosti. Rozhodnutie o priznaní alebo nepriznaní dávky v nezamestnanosti. Možnosti odvolania sa proti rozhodnutiu Sociálnej poisťovne.