Ivan Šramko: Euro je úspech, kríza zlyhaním politikov - Bačišin, Vladimír
Rozhovor autorov článku s bývalým guvernérom Národnej banky Slovenska, Ivanom Šramkom, o spoločnej mene, o problémoch v eurozóne, o dlhovej kríze.