Euro-ázijský dopravný koridor - projekt 21. storočia - Szabó, Dezider
História riešenia optimálneho trasovania dopravných ciest (koridorov) SR z hľadiska obslužnosti národného hospodárstva vo väzbe na multimodálne kontinentálne dopravné koridory odporúčané Slovenskou dopravnou spoločnosťou pri SAV.