Emisie výfukových plynov z benzínových motorov - Slaninka, Stanislav
Vplyv dopravy na znečisťovanie životného prostredia. Vývoj počtu vozidiel a ich produkcie výfukových plynov na Slovensku. Vplyv zmien vybraných parametrov pohonného agregátu palivového a zapaľovacieho systému na emisie škodlivín. Príklad výpočtu množstva emisií z výfukových plynov.