Projektový manažment podľa Prince2 - Demjanová, Lucia, 1981-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Projektové riadenie Prince2 (Projects in a Controlled Environment). Vytýčenie výhod a obmedzení danej metodiky projektového riadenia a porovnanie Prince2 s PMBOK a IPMA.