Teleworking mení obchod i ľudí - Žitňanský, Eduard
Využívanie teleworkingu v spoločnosti IBM. Podmienky dobrej spolupráce zamestnávateľa so zamestnancom pri teleworkingu. Využívanie komunikačných technológií.