E-Business jako klíč k rozvoji příhraničního cestovního ruchu - Veselá, Kateřina
E-Business ako dynamický element. E-Turizmus ako stratégia rozvoja destinácie. Prípadová štúdia - cestovný ruch na Sliezsku.