Štátny bankrot - Zwiebová, Darina
Vymedzenie štátneho bankrotu. História štátneho bankrotu. Vyhlásenie bankrotu štátu. Straty u investorov a negatívny dopad na obyvateľstvo. Riziko bankrotu v krajinách eurozóny. Zásahy a dôležitá úloha Európskej centrálnej banky.