Faciliy management a možnosti jeho uplatnenia vo verejnom sektore - Jirásková, Soňa
Problematika Facility managementu a možnosti jeho uplatňovania v organizáciách patriacich do verejného sektora. Popis súčasného stavu zabezpečovania riadenia podporných procesov v rezorte obrany SR. Implementácia Facility managementu.