Aktívne opatrenia na trhu práce v čase globálnej hospodárskej krízy - Klimko, Roman, 1985-
Dopady svetovej hospodárskej krízy na ekonomiku Slovenska. Nové aktívne opatrenia na trhu práce. Vyhodnotenie vybraných AOTP v rokoch 2009 a 2010.