Európska Makyta odoláva ázijskému tlaku - Fričová, Lucia
Viac ako 70 rokov pôsobenia firmy Makyta na odevnom trhu. Krátka história firmy. Osemdesiat percent produkcie pre talianskych, francúzskych a nemeckých odberateľov. Vysoká profesionalita, seriózny prístup a flexibilita.