Príčiny vzniku svetovej krízy a dopady na ekonomiku SR - Deáková, Stanislava, 1974-
Príčiny vzniku a dopady celosvetovej krízy na našu krajinu, respektíve celú Eurozónu, ktorej sme súčasťou. Negatívne tendencie globálnej finančnej a hospodárskej krízy a ukazovatele reálnej ekonomiky vyspelých krajín.