Poistiteľnosť nových druhov rizík - Brokešová, Zuzana, 1985-
Nové druhy rizík vznikajú v spoločnosti neustále. Teoretické vymedzenie poistiteľnosti rizík. Špecifické vlastnosti nových druhov rizík a problémy s ich poistiteľnosťou. Možné spôsoby poistiteľnosti nových druhov rizík.