Controlling zodpovedného podnikania aplikáciou metodiky GRI/G3 v podmienkach hospodárskej krízy - Foltínová, Alžbeta
Reportovanie o trvalo udržateľnom rozvoji. Global Reporting Initiative (GRI) je nezávislá medzinárodná inštitúcia, ktorej základným cieľom je zvýšenie kvality, spoľahlivosti a využiteľnosti výročných správ o spoločensky zodpovednom podnikaní.