Dobrý rok zlých signálov - Jesný, Martin
Priame zahraničné investície na Slovensku - prílev investícií sa už odlepil od nízkych úrovní, ktoré priniesli krízové časy. S tretinovým podielom firiem so zahraničnými vlastníkmi na korporátnej sfere Slovensko výrazne čnie nad susedmi. Zahraniční investori a oblasť IT služieb a tvorby softvéru.