Vplyv krízy na družstvá - Gajdová, Denisa, 1977-
Relatívna odolnosť družstevných podnikov v rámci prebiehajúcej krízy. CECOP-CICOPA Európa - odvetvová organizácia Medzinárodného družstevného zväzu zastupujúca záujmy výrobných, remeselných a služby poskytujúcich družstiev.