Analysis of Childhood Habits Influence on Consumption Behavior in Adulthood - Lesáková, Dagmar, 1949-
Prepojenie spotrebiteľského správania v detstve a dospelosti. Konzumácia a preferencia potravín. Konzumácia a zdravie. Prieskum, metódy, výsledky, diskusia.