Systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy Normy STN EN ISO 22000:2006 A HACCP - Šolc, Marek
Problematika potravinovej bezpečnosti v spoločnosti a v dodávateľských reťazcoch. Legislatíva v oblasti potravinovej bezpečnosti. Systémy manažérstva potravinovej bezpečnosti ako sú systém potravinovej bezpečnosti založený na prevencii a systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy STN EN ISO 22000:2006. Výhody, ktoré vyplývajú zo zavedenia systému manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy STN EN ISO 22000:2006.