[Firemné plánovanie] - Jankelová, Nadežda, 1966-
Recenzia na publikáciu, ktorá podáva komplexný pohľad na plánovaciu činnosť trhovo orientovaných podnikov a neziskových organizácií. Učebný text pozostáva z 13 kapitol, v ktorých autori prechádzajú postupne od vymedzenia plánovania v riadení, cez plánovacie postupy, integrovaný systém plánov a ich funkčné členenie, až po informačnú podporu plánovania a kritériá posudzovania plánov.