Metódy prieskumu trhu v podmienkach globálnej krízy - Hrušovská, Dana, 1964-
Dôvody nedostatočného využívania prieskumu trhu v súčasnej situácii, ktorá je ovplyvňovaná globalizáciou, koncentráciou, internacionalizáciou a kooperáciou. Metódy prieskumu trhu v podmienkach globálnej krízy.