Zelený rast: ako ďalej? - Darmo, Martin
Zelený rast - zosúladenie potreby ochrany životného prostredia s ekonomických rozvojom spoločnosti. Definície zeleného rastu od OECD a UNEP. Čo nové pre spoločnosť prináša. Environmentálne nástroje ekonomického rastu.