Vybrané problémy globálnej (európskej) hospodárskej krízy - vývoj vybraných makroekonomických ukazovateľov - Matušovič, Martin
Vývoj a proces globalizácie, postupné nadobúdanie nových rozmerov a obsahov, ktoré prináša každodenná realita. Súčasný stav ekonomiky a vybrané makroekonomické ukazovatele. Vývoj priemyselnej výroby a vývoj nezamestnanosti.