Efektívnosť štrukturálnych fondov na podporu vzdelávania z pohľadu formálneho fungovania projektov - Šipikal, Miroslav, 1976-
Finančné zdroje poskytované regionálnou politikou EÚ ako jeden z najvýznamnejších zdrojov financovania základných a stredných škôl. Súčasné problémy pri čerpaní tejto pomoci. Výsledky prieskumu, ktorého sa zúčastnilo 95 škôl.