Spoločensky zodpovedné správanie zvyšuje kredibilitu a imidž firmy na trhu - Čihovská, Viera
Skupiny, ktoré sa zúčastňujú na podnikaní. Spoločensky zodpovedné podnikanie firiem. Význam spoločenskej zodpovednosti firiem.