Manažment rizika - riešenie hospodárskej krízy na úrovni podniku - Rybárová, Daniela, 1967-
Manažment rizika a zodpovedné podnikanie. Oblasti zlepšovania manažmentu rizika a koordinácia činností manažmentu rizika za podnik ako celok. Metodické a praktické návody pre podniky a normy manažmentu rizika vytvárané na medzinárodnej úrovni (ISO).