COGNOS ako vzdelávací softvérový nástroj business intelligence na Podnikovohospodárskej fakulte - Dugas, Jaroslav, 1967-
Základné princípy, architektúra a spôsob použitia nástrojov Business intelligence pre podporu rozhodovania na príklade nástrojov Cognos & Business Intelligence.