Aktuálne problémy finančného sprostredkovania v Slovenskej republike - Majtánová, Anna
Právne predpoklady finančného sprostredkovania a finančného poradenstva. Kategórie finančných sprostredkovateľov a finančných poradcov. Analýza využívania finančného sprostredkovania.