Vplyv hospodárskej krízy na vybrané makroekonomické ukazovatele v krajinách V4 - Spišáková, Emília, 1983-
Vývoj HDP v priebehu rokov 2001-2010 v krajinách V4. Vplyv hospodárskej krízy na nezamestnanosť a infláciu vo V4. Protikrízové opatrenia vlád krajín V4 a predpokladané hodnoty vývoja vybraných makroekonomických ukazovateľov.